Jeg tænker konstant på sex.

7. marts 2023 Henrik List 0 Comments

Her kan du læse, hvordan jeg svarede en mand, der lider af sexafhængighed: https://agape.dk/parvis_brevkasse/jeg-taenker-konstant-paa-sex/

Han er ikke alene med afhængigheden – og måske har du det ligesom ham. Tanker om sex bliver en besættelse, du ikke kan ryste af. Afhængigheden styrer dig, og sætter en ramme for dit liv. Du vil gerne være fri, men du magter det ikke. Din tanker om sex ejer dig, og du er ikke i stand til selv at tage styringen over dig selv. Jo mere du kæmper imod, afhængigheden – jo mere sidder du fast.

Hvis det er tilfældet, vil jeg opfordre dig til at booke en tid hos mig, en anden kvalificeret psykoterapeut eller psykolog. Her får du hjælp til at sætte ord på det skamfulde og afmagten – det er et godt skridt på vej til at bryde afhængighed.